Het beste gevoel dat er is, is op een heerlijke zomerse avond buiten eten met familie of vrienden. Een mooie en gezellige gedekte tafel is dan ook onmisbaar.

In de zomer is het helemaal niet erg om uit te pakken met mooie prints en leuke kleuren. Denk bijvoorbeeld aan kleurrijke kussen voor op de loungebank of een zomerse tuinset. Daarnaast is mooi servies natuurlijk ook belangrijk. Probeer bijvoorbeeld een keer andere kleuren servies uit voor een leuke sfeer of kies voor grafische patronen. Alleen wit servies in huis? Je kunt ook kleurrijke onderleggers gebruiken om de tafel mee aan te kleden.

Naast het servies, zijn andere accessoires ook een must! Een vaas met een gave print voor een fleurige bos bloemen is een erg leuke toevoeging aan de buiteneettafel. Ook een gave kandelaar maakt de eettafel een zwoele sfeer hebben, zeker als je lang wilt natafelen. Daarnaast zijn kaarsen natuurlijk de perfecte toevoeging aan de eettafel in de tuin!

Op zoek naar een mooie eettafel die ook buiten kunt gebruiken? Een ruime eettafel waar je gezellig met meerdere aan kunt tafelen is essentieel voor een heerlijk diner in de tuin. Een aluminium eettafel is gemakkelijk te verplaatsen en ziet er ook nog eens mooi uit. Ook een loungebank kan een fijne toevoeging zijn voor een zomerse avond met vrienden en familie. Kleedt de loungebank mooi aan met verschillende kussens en een mooi plaid om gezellig na te tafelen.