Bank Louise

Stof Suave Nature

Bank Louise

Bank Louise

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

3.445,-
Leverbaar
12 - 16 weken

Dit artikel kun je naar wens samen stellen. Bezoek onze winkel en ontdek alle mogelijkheden.

Vraag een offerte aan
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Bank Louise
Bank Louise
3.445,-

Over het merk Urban Sofa

Ben je op zoek naar een bankstel met een volmaakte balans tussen uitstraling en comfort? Dan weet je zeker dat de banken van UrbanSofa geschikt voor jou zijn. Wellicht heb je de meubels al weleens voorbij zien komen bij woonprogramma's op RTL 4 of SBS6.

Alle meubels van dit merk worden uitsluitend geproduceerd uit hoogwaardige materialen. Doordat UrbanSofa de gehele productie in eigen hand heeft, kunnen zij al hun meubels produceren met aandacht voor mens en milieu. Door het vrijuit combineren van de elementen en stoffen kan jij jouw droombank of stoel zelf samenstellen. Kom naar onze woonwinkel om de collectie te bekijken!

Best verkocht