Voor 18.00 uur besteld, is morgen in huis     •    Laagste prijsgarantie   •      14 dagen bedenktijd     •    Klanten beoordelen ons met een 8.8

0 producten | € 0,00

 
Toon filters

> Welke betaalmogelijkheden zijn er?

> Kan ik achteraf betalen?

> Kan ik mijn bestelling nog annuleren of wijzigen?

> Ik ben mijn factuur kwijt. Kan ik hier een kopie van krijgen?

> Ik wil boven de € 1.500,- betalen met mijn creditcard, maar dit lukt niet.

 


Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Via de webshop kun je betalen met iDEAL, MasterCard, Maestro, VISA of V-PAY. Dit geeft jou de mogelijkheid om te betalen op de manier die jij het prettigst vindt.
 
Bestel je vanuit België? Dan kun je betalen met Bancontact/Mr Cash, Mastercard, Maestro, Vise of V-Pay. En je kunt ook door middel van een overboeking betalen. Op de afrekenpagina ontvang je hier instructies voor. Het bedrag van je bestelling kun je overmaken op rekeningnummer IBAN: NL 04 RABO 0127.9843.05, BIC: RABONL2U onder vermelding van het bestelnummer. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, zal de bestelling worden uitgeleverd.


Kan ik achteraf betalen?

Nee, wij doen niet aan achteraf betalen. Wel kun je bij bestellingen vanaf € 500,- online 20% aanbetalen. Je kunt dan bij het afhalen van de bestelling of voorafgaand aan de bezorging het resterende bedrag betalen. Ter attentie: we bezorgen niet voordat de bestelling volledig betaald is.


Kan ik mijn bestelling nog annuleren of wijzigen?

Bestellingen kunnen tot 12 uur na orderbevestiging kosteloos geannuleerd worden.


Ik ben mijn factuur kwijt. Kan ik hier een kopie van krijgen?

Indien je je factuur kwijt bent, kun je ons een mail sturen of bellen. Wij zullen je dan een kopie toesturen. Je kunt de factuur ook terugvinden in jouw account.


Ik wil boven de € 1.500,- betalen met mijn creditcard, maar dit lukt niet.

Vanwege veiligheidsoverwegingen is het op onze website niet mogelijk om op één dag meer dan € 1.500,- te betalen met een creditcard. Neem contact met ons op voor een oplossing.

  • Heb je een vraag? Bel naar: 0318-478306.
    Of stuur ons een e-mail: info@dok2.nl (winkel) of verkoop@dok2.nl (webshop).

  • Wij zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.30 uur t/m 18.00 uur.
^