By-Boo - Bijzettafel Romeo - Set van 2

Zwart Marmer | Zwart Metaal

By-Boo - Bijzettafel Romeo - Set van 2

By-Boo - Bijzettafel set Romeo

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

219,-
Geeft deze toffe bijzettafel set een mooi plekje in jouw woonkamer en maak de woonkamer af! De set bestaat uit twee bijzettafels die onder elkaar geschoven kunnen worden. Ook kunnen de tafeltjes los van elkaar worden gebruikt. De onderstellen zijn gemaakt van metaal en hebben een zwarte kleur gekregen. Daar bovenop ligt een mooi marmeren tafelblad. Doordat de hele bijzettafelset zwart is van kleur, kun je hem met elke woonstijl wel combineren. Hoe ga jij deze set gebruiken?
Leverbaar
2 - 5 werkdagen
  • Te zien in de showroom
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
By-Boo - Bijzettafel set Romeo
By-Boo - Bijzettafel Romeo - Set van 2
219,-

Over het merk By Boo

Dit merk is uitdagend, verrassend en onderscheidend! By-Boo haakt snel in op de nieuwste woontrends en geeft daar haar eigen twist aan.

Met de bijzondere en sfeervolle meubels en woonaccessoires maak je jouw interieur helemaal compleet. Oftewel By-Boo, Makes a Home!

Best verkocht