By-Boo - Vloerkleed Fiore 160x230 cm

Grijs Polyester

By-Boo - Vloerkleed Fiore 160x230 cm

By-Boo - Vloerkleed Fiore 160x230 Cm

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

249,-
Dit vloerkleed in vintage stijl is afkomstig van het Nederlandse merk By-Boo. Vloerkleed Fiore bestaat voor 80% uit polyester en voor 20% uit katoen. Hij is ook verkrijgbaar in een maat groter en in de kleur groen. Kijk hiervoor gerust op onze website!
Leverbaar
1 - 3 weken
  • Webshop Only
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
By-Boo - Vloerkleed Fiore 160x230 Cm
By-Boo - Vloerkleed Fiore 160x230 cm
249,-

Over het merk By Boo

Dit merk is uitdagend, verrassend en onderscheidend! By-Boo haakt snel in op de nieuwste woontrends en geeft daar haar eigen twist aan.

Met de bijzondere en sfeervolle meubels en woonaccessoires maak je jouw interieur helemaal compleet. Oftewel By-Boo, Makes a Home!

Best verkocht