Eleonora - Fauteuil Bastiaan

Leder Donkerbruin | Metaal | Hout

Eleonora - Fauteuil Bastiaan

Eleonora - Fauteuil Bastiaan

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

1.099,-
De fauteuil Bastiaan is een echte klassieker dat in een nieuw jasje is gestoken. In de stoel zit je niet alleen super comfortabel, het is ook nog eens een echte aanwinst voor in je interieur! De mix van leer, houten latjes en een metalen frame, maken deze stoel bijzonder. De fauteuil heeft een zitdiepte van 53 cm en een zithoogte van 58 cm.
Bruin
Leverbaar
2 - 5 werkdagen
Eleonora - Fauteuil Bastiaan
Eleonora - Fauteuil Bastiaan
1.099,-

Over het merk Eleonora

Bij DOK 2 verkopen wij de volledige collectie van het merk Eleonora. Ben je op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen? Ga dan zeker eens kijken bij de eetkamerstoelen van Eleonora. Verschillende stijlen, verschillende kleuren. Het is het bekijken meer dan waard! Zowel in onze webshop als in de winkel kun je het gehele assortiment zien. De meeste artikelen van Eleonora zijn snel leverbaar en hierdoor kun je er snel van gaan genieten! Kom dit assortiment en meer bekijken in onze winkel in Veenendaal.

 

Best verkocht