Happy@Home - Bartafel Ovada 130x90 cm

Eikenhout | Metaal

Happy@Home - Bartafel Ovada 130x90 cm

Happy@Home - Bartafel Ovada 130x90 cm

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

999,-
Deze eikenhouten bartafel Ovada van het merk Happy@Home heeft een mooi opvallend detail: het onderstel. Zie je deze stoere tafel staan, dan valt je deze tafelpoten vast en zeker meteen op.

De tafel zelf is gemaakt van eikenhout. Naast dat het onderstel ook gedeeltelijk hieruit bestaat, bestaat het ook uit zwart metaal. Iets wat je dus niet zo vaak voorbij ziet komen maar wel een hele mooie combinatie is.

De bartafel Ovada van Happy@Home is dus een opvallende tafel met een gaaf design. Plaats er leuke kleurrijke stoelen aan en je bent helemaal klaar voor een gezellig etentje bij jou thuis!
Leverbaar
1 - 3 weken
  • Te zien in de showroom
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Deze eikenhouten bartafel Ovada van het merk Happy@Home heeft een mooi opvallend detail: het onderstel. Zie je deze stoere tafel staan, dan valt je deze tafelpoten vast en zeker meteen op.De tafel zelf is gemaakt van eikenhout. Naast dat het onderstel ook gedeeltelijk hieruit bestaat, bestaat het ook uit zwart metaal. Iets wat je dus niet zo vaak voorbij ziet komen maar wel een hele mooie combinatie is.De bartafel Ovada van Happy@Home is dus een opvallende tafel met een gaaf design. Plaats er leuke kleurrijke stoelen aan en je bent helemaal klaar voor een gezellig etentje bij jou thuis!• Gemaakt van eikenhout• Opvallend onderstel van hout en metaal• Gaaf design" />
Happy@Home - Bartafel Ovada 130x90 cm
Happy@Home - Bartafel Ovada 130x90 cm
999,-

Over het merk Happy at Home

Happy@Home maakt toegankelijke zitmeubelen, woonkamermeubilair en accessoires. De meubels hebben de perfecte mix tussen moderne en romantische meubelen dat zo is samengesteld dat de meubels en tijdloze uitstraling krijgen. Zo zul jij gegarandeerd jarenlang plezier hebben van de meubels passend in iedere woonstijl!

Best verkocht