Hoge Vitrinekast Level 80x40x190 cm

Zwart Metaal | Glas

Hoge Vitrinekast Level 80x40x190 cm

Hoge Vitrinekast Level Zwart 1

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

419,-
Hoge vitrinekast Level van LABEL51 is een functionele kast, bestaande uit verschillende delen waardoor deze kast minimale handigheid vereist. Level heeft een prachtige balans in zwart metaal en glas, is voorzien van diverse opbergplanken en ruimtes om prachtige accessoires te tonen en veel spullen op te kunnen bergen.
Zwart
Leverbaar
Op aanvraag
  • Te zien in de showroom
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Hoge Vitrinekast Level Zwart 1
Hoge Vitrinekast Level 80x40x190 cm
419,-

Over het merk LABEL51

LABEL51 is een nieuw, jong en stoer merk met een eigenwijze kijk op de woonwensen van vandaag.

In onze collectie vind je stoere en eigentijdse woonartikelen, accessoires en verlichting. Het variërend assortiment speelt in op de must haves van nu. De artikelen van LABEL51 zijn de finishing touch voor elk interieur.

Best verkocht