Ondernemer worden

Bij DOK 2 biedt een groot aantal deelnemers op de woonboulevard van Veenendaal hun producten aan. De deelnemers zijn groothandelaren, importeurs, fabrikanten en zelfstandig ondernemers die rechtstreeks aan de consument verkopen zonder tussenkomst van de detailhandel. Als ondernemer hoef je er alleen maar voor te zorgen dat de unit netjes is ingericht. DOK 2 zorgt voor alle overige activiteiten die nodig zijn voor de verkoop.

DOK 2 voor ondernemers

Ben je enthousiast en wil je meer informatie over ons concept, neem dan contact op met DOK 2 via onderstaand e-mailadres. Vermeld duidelijk je naam, de naam van de onderneming en de producten die je wilt aanbieden. Geef hierbij aan hoeveel ruimte je nodig denkt te hebben voor de presentatie van het assortiment. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Door het succes van DOK 2 komen er niet gemakkelijk ruimtes vrij. Echter staan wij altijd open voor ondernemers met een vernieuwend assortiment en korte inkoopkanalen.

Geïnteresseerd? Stuur een mail.