Sevn - Hocker Dea

Stof Army | Metaal Zwart

Sevn - Hocker Dea

Sevn - Hocker Dea

Wat leuk dat je interesse hebt!

Om je een persoonlijke offerte te kunnen toesturen hebben wij wat meer informatie nodig. Vul hieronder je gegevens in en stel eventueel je vraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

329,-
Bij Dea draait het om comfort. Letterlijk, want ze is naast een vaste poot ook verkrijgbaar met draaipoot. Zak lekker onderuit op de bijpassende fauteuil met een kop koffie en een krantje. Benen omhoog en ontspanning is gegarandeerd.
Leverbaar
12 - 16 weken

Dit artikel kun je naar wens samen stellen. Bezoek onze winkel en ontdek alle mogelijkheden.

Vraag een offerte aan
  • Bekijk een serieproduct in de winkel
  • Laagste prijsgarantie
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 50,-
  • Garantievoorwaarden volgens CBW Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij uw (online) aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie, enzovoort. Lees meer
Sevn - Hocker Dea
Sevn - Hocker Dea
329,-

Over het merk Sevn

De perfecte balans tussen comfort en design! Met trots kunnen wij zeggen dat wij een SEVN verkooppunt zijn. De banken van Sevn zijn moderne meubelen met een ietwat eigenwijs karakter. Door de combinatie van ultiem zitcomfort, de nieuwste trends en creatieve ideeën, ontstaan de eigentijdse meubelen van SEVN. Een echte allermansvriend is bank Butterfly. Bank Siem is ook een geweldige bank. Met een diverse collectie voldoen zij zeker aan al jouw woonwensen. 

Best verkocht